Quantum Borcherds-Bozec algebras
报告人:樊赵兵教授,哈尔滨工程大学 时间:2021年12月4日(周六)9:00 字号:

邀请人:张海诚 副教授

腾讯会议:613767188

摘要:In this talk, I will introduce quantum Borcherds-Bozec algebras and their recent developments, including classical limit, representations and geometric realization etc.

报告人简介:樊赵兵,哈尔滨工程大学教授,博士生导师,美国堪萨斯州立大学博士。主要从事几何表示论及其相关领域的工作,目前在Mem. Amer. Math. Soc.Comm. Math. Phys.Trans. Amer. Math. Soc.Int. Math. Res. Not. IMRNJ. Algebra等杂志发表学术论文多篇。